Verslag Be Quick JO11-2 – Friese Boys JO11-1

Be Quick JO11-2 – Friese Boys JO11-1

In de vroege zaterdagochtend moesten we dit keer naar Be Quick Dokkum. Op voorhand altijd een lastige tegenstander, en dit bleek dan ook het geval, nog voordat de fanatieke aanhang van de boys een plekje had bemachtigd op de tribune stonden onze jongens al met 1 – 0 achter. Maar gelukkig werd de rug gerecht, en door de positieve coaching van onze leiders Lauw en Hans gingen onze jongens beetje bij beetje beter voetballen en dit resulteerde dan ook in een doelpunt, na een zwak optreden van de keeper van Be Quick was onze goaltjesgetter Sytse Jenco er als de kippen bij 1 – 1. Dit was dan ook een brood nodig doelpunt in deze moeizame wedstrijd, en de 2 – 1 liet daarom ook even op zich wachten, desalniettemin een prachtig doelpunt. Een schitterende solo van de man van de wedstrijd Fokke resulteerde in de 2 – 1. Een mooie opsteker net voor rust.

Ook na de rust ging de wedstrijd gelijk op, dit leverde wat kansjes heen en weer op, tot dat we een vrije trap kregen halverwege de helft van Be Quick, Fokke was de aangewezen persoon om deze vrije trap te nemen en dat deed hij dan ook met verve, na een schitterend schot richting goal en een beetje blunderde keeper belandde de bal in het doel 3 – 1. Dit was een achterstand die Be Quick niet meer te boven zou komen.

Chapeau jongens klasse gespeeld, na een nederlaag en een gelijkspel eindelijk een overwinning. Ga zo door!!!!!