Verslag Dokkum JO11-2 – Friese Boys JO11-3 Donderdag 19 april 2018

Datum: Donderdag 19 April 2018

Aanwezig: Fokke, Sytse, Jarno, Wiebe, Lennart, Jesse Jan, Jesse, Jitse, Lucas en Jarno Leegstra.

Leiders: Bauke Haarsma en Otto Smid

DOKKUM– Vandaag moesten de jongens voetballen tegen Voetbalvereniging Dokkum J011-2. Fokke was vandaag de aanvoerder van het team. Lucas is net nieuw bij JO11-3 gekomen en deed vandaag voor het eerst mee en heeft goed zijn best gedaan.Ook Jarno Leegstra kwam het team extra versterken. In de tweede minuut had Lennart een prima redding, daarna scoorde Dokkum al snel hun eerste doelpunt 1-0. Daarop volgend was er een mooie aanval van Jarno, maar de keeper redde prima.Toen kwam er een mooie corner van Jitse maar helaas geen doelpunt. De stand was ondertussen 3-0 in het voordeel van de Dokkumers. Wiebe had nog een mooie redding op de doellijn en voorkwam een doelpunt. Net voor het einde van de eerste helft scoorde Jitse nog een prachtige doelpunt. Ruststand 6-1.

Na de pauze en een peptalk begon de tweede helft en werd er al snel door de tegenpartij gescoord, 7-1. Jarno had een mooie aanval en scoorde bijna een doelpunt, de keeper hield de bal net tegen. Ook Jesse speelde de bal steeds mooi naar de spitsen, maar ook Sytse miste kans op kans. Jitse gaf Fokke nog een mooie voorzet maar ook hij miste. De eindstand werd 13-1 maar de jongens hebben goed hun best gedaan! Op naar de volgende wedstrijd morgen in en tegen VV Opende om 08:45 uur.

©verslag: Marten Smedema

©Foto´s: Erik Visser