Verslag Friese Boys F2 dd 5 maart 2016

Opende F1-Friese Boys F2                                      1-8

Opende- Waar de meeste wedstrijden werden afgelast mocht Friese Boys F2 op een opvallend goed en droog veld aantreden tegen Opende F1. Als een groep jonge hokkelingen, die voor het eerst de wei in mochten, begonnen de Boys energiek en vol bravoure aan de eerste wedstrijd van het seizoen. Vanaf moment één was er maar één ploeg die liet zien dat ze wilde winnen. Onder aanvoering van captain Fokke was het samenspel, de combinaties en de teamspirit van een zeer hoog niveau.

De 1-0 werd op aangeven van Jesse K gemaakt door Fokke. De 2-0 werd dit keer andersom, op aangeven van Fokke, gescoord door Jesse K. De 3-0 werd beheerst afgemaakt door gastspeler Jurjen(assist Fokke), de 4-0 werd gemaakt door Jesse K (assist Fokke), de 5-0 werd gescoord door Jurjen (assist Fokke), de 6-0 werd gescoord door Jesse (assist Fokke). Dus tot aan de 6-0 was Fokke ofwel de aangever ofwel de afmaker, opvallende en zeer goede statistieken!

Meteen na de rust scoorde Opende nog de 1-6, maar daarna was het toch weer Friese Boys die het heft in handen nam. Na een geblokt schot van Dian wist Jelte zijn goaltje weer mee te pakken 1-7. Het slotakkoord was deze ochtend voor Jesse K die met zijn 4de van de dag de eindstand op 1-8 zette.

Al met al een geweldige start van het seizoen. De strijdvaardigheid, de mooie combinaties en de grote gunfactor binnen het team zijn goede aanknopingspunten voor misschien wel weer een heel mooi seizoen.

©Verslag: Hendrik Leegstra.

©Foto´s: Erik Visser.

Hoofdsponsor
Mient Mulder
  • Barkmeijer
  • Boorsma van der Sluis
  • Muta Sport
Wijzigingen en afgelastingen
  • Onder het kopje programma staan de wedstrijden van de maanden november tot 1 januari 2024
  • Spelregels alle categorieën zijn te vinden onder kopje Programma.
Webshop
Webshop Friese Boys