Verslag Friese Boys JO11-2

Friese Boys JO11-2 – Harkemase Boys JO11-2

Kollumerzwaag- Voor de tweede wedstrijd van het seizoen moest Friese Boys JO11-2 aantreden tegen Harkemase Boys JO11-2. De teams waren redelijk aan elkaar gewaagd maar uiteindelijk moest Friese Boys toch haar meerdere erkennen. Hierdoor wacht dit team nog steeds op de eerste overwinning van het seizoen.

Omdat Syl vandaag niet aanwezig kon zijn kregen we hulp van Jesse-Jan die vandaag een zeer goede indruk achter liet. Al na 5 minuten kwam Friese Boys op voorsprong. Een verre uittrap van Bart Gjalt werd door Jarno op waarde geschat en die scoorde beheerst de 1-0. Toch was Harkemase Boys het beter spelend team. Friese Boys kon geen druk houden op de tegenstander en na een slippertje achterin was het al vrij snel 1-1. Nog voor rust wist Jelte (assist Jarno) ervoor te zorgen dat Friese Boys weer op voorsprong kwam. Na een slippertje van de keeper kwam Harkemase Boys nog voor rust weer op gelijke stand.

Na rust was het Jarno die met een goed schot de paal raakte. Maar kort hierop pakte Harkemase Boys voor het eerst de voorsprong(2-3). Ondanks kansen voor Jarno en Sydse werd er niet meer gescoord. Friese Boys was nog één keer dicht bij een goal, maar de bal van Jarno raakte wederom de paal. Volgende week staat de wedstrijd tegen sv RWF op het programma en zullen de eerste punten van het seizoen gehaald moeten worden.

Goals Friese Boys: Jarno en Jelte