Verslag Friese Boys JO11-3 tegen Kollum JO11-3

Friese Boys JO11-3 wint met 10-1 van Kollum JO11-3

KOLLUMERZWAAG- Het zonnetje was er nog lekker bij vanavond. De jongens krijgen eerst een goeie warming up. Ze zijn er helemaal klaar voor. De wedstrijd begint gelijk goed. Door het mooie combinatiespel ontstaan er meerdere mooie kansen, toch wil het eerste doelpunt niet snel vallen.

Maar de jongens zetten door en spelen een geweldig mooi spel. Dan na enige tijd scoort Jitse de 1e goal. Al snel volgt en een tweede goal van Jitse.

Kollum komt daarop terug met een stand van 2-1. De jongens zetten weer een tandje bij. Het is een mooie wedstrijd om te zien en wij als ouders genieten hier zeker van. De jongens worden goed aangemoedigd vanaf de zijlijn. Er volgens nog twee goals, eentje van Sytse en van Jarno. We gaan de rust in met een prachtige stand van 4-1.

Na de thee hebben de jongens nog genoeg energie. De boys tikken mooi over het veld. Er volgen nog een aantal prachtige goals van Sytse, Jarno en Fokke. Deze worden gevierd door de jongens met een paar mooie ´Take the L´ gebaren van het wereld bekende spel Fortnite op de Playstation.

De verdediging van Friese Boys, Wiebe, Jesse Jan en Jesse laten ook bijna geen bal bij de goal komen. Kollum krijgt hierdoor weinig kansen om terug in het spel te komen. Onze keeper Lennart heeft het vandaag eens lekker rustig.

De wedstrijd wordt met een geweldige eindstand van 10-1 afgefloten door een prima leidende scheidsrechter Hielke de Graaf.

In de kleedkamer werd deze overwinning ook even goed gevierd door de jongens. Er werden high five’s uitgedeeld en de wedstrijd werd nog even mooi besproken. Trots is een mooi woord, en dat kunnen onze jongens ook zeker zijn! Op naar de volgende wedstrijd zaterdag in en tegen Stiens aanvang 09:00 uur.

Doelpunten: Jitse 2, Sytse 4, Jarno 3 en Fokke.

©Verslag: Karin de Groot

©Foto´s: Erik Visser

Hoofdsponsor
Mient Mulder
  • Barkmeijer
  • Boorsma van der Sluis
  • Muta Sport
Wijzigingen en afgelastingen
  • Onder het kopje programma staan de wedstrijden van de maanden november tot 1 januari 2024
  • Spelregels alle categorieën zijn te vinden onder kopje Programma.
Webshop
Webshop Friese Boys