Verslag Friese Boys JO11-3 – LAC Frisia JO11-12 zaterdag 14 april 2018

KOLLUMERZWAAG – De jongens van Friese Boys JO11-3 hebben de wedstrijd tegen Frisia verloren. Ze hebben goed hun best gedaan en ook kansen gehad maar de tegenstander was te sterk.

De verdediging van Friese Boys met Jesse, Wiebe en Jarno had moeite met de sterke spits van Frisia die al snel de score opende, 0-1. Lennart voorkwam de 0-2 met een goede redding. Een voorzet van Sietse belandde bij Jitse maar een doelpunt werd het niet. Lennart voorkwam de 0-2 met weer een goede redding. Bij Friese Boys kwam Jesse-Jan in de ploeg. Een nieuwe voorzet van Sietse kwam bij Jarno die de gelijkmaker scoorde, 1-1. Jitse miste de kans op 2-1  en Lennart verrichtte alweer een goede redding. Fokke was intussen ook bij Friese Boys in de ploeg gekomen. Nadat Jitse de 2-1 niet wist te scoren viel het doelpunt aan de andere kant, 1-2. Friese Boys was het daarna even kwijt en Frisia liep voor de pauze uit naar 1-4. Sietse kreeg nog een kans maar schoot naast.

In de tweede helft kwam Friese Boys sterk terug. Sietse schoot tegen de keeper aan en Jitse schoot over. Fokke zag zijn schot ook gestopt door de keeper en Jarno schoot tegen de paal. Daarna wist Jitse toch te scoren 2-4. Frisia werd daarna sterker en liep uit naar 2-7 ondanks een goed keepende Lennart. De laatste kans was voor Friese Boys maar het schot van Sietse werd gestopt en Fokke wist de rebound niet te benutten waardoor Frisia met 2-7 won. Toch goed gespeeld jongens, er hadden meer doelpunten ingezeten!

©Verslag: Bokke Dijkstra

©Foto’s: Erik Visser

Hoofdsponsor
Mient Mulder
  • Barkmeijer
  • Boorsma van der Sluis
  • Muta Sport
Wijzigingen en afgelastingen
  • Onder het kopje programma staan de wedstrijden van de maanden november tot 1 januari 2024
  • Spelregels alle categorieën zijn te vinden onder kopje Programma.
Webshop
Webshop Friese Boys