Verslag Friese Boys JO9-1 zaterdag 2 maart 2019

Zaterdag 2 maart startte Friese Boys JO9-1 in de 2e klasse met de tweede competitie van het seizoen. Een pittige indeling op papier, maar de jongens en dame traden met een enorme drive het veld in.

En dat resulteerde erin dat Friese Boys vanaf minuut één de baas was. Paul opende de score en niet veel later schoot Ywer de 2-0 binnen. De spelers van Be Quick Dokkum JO9-1 werden door goed combinatiespel uitgespeeld, waardoor er mooie kansen werden gecreëerd. Het lukte de tegenstander om tweemaal te scoren, maar Zaya, Amos en Ruben (3x) zetten de ruststand op 7-2.

Na de rust was het spel iets minder en kon Be Quick wat meer druk zetten. Tim stond uitstekend te verdedigen en keeper Wijnand was alert, waardoor Be Quick niet tot scoren kwam. Thije, Paul en Ruben (2x) zorgden voor de 11-2. Tegen het einde kreeg de tegenstander teveel ruimte en zette daardoor nog de eindstand op 11-4.

Een dik verdiende overwinning bij de start van de nieuwe competitie, waarbij weer eens blijkt hoe goed deze jongens en dame op elkaar ingespeeld zijn. Grote klasse!

Hoofdsponsor
JUM_fc_slogan kopie
Volgende wedstrijd
Suawoude 1 - Friese Boys 1
Datum: 25-05-2019
Wijzigingen en afgelastingen
  • De voorbereidingen voor de familiedag 8 juni zijn in volle gang. Deze dag is voor leden en NIET leden. Opgave is gedaan via de teams en ben je geen lid, dan kan je de aanmelding naar Jan Top of Hielke de Graaf sturen.
  • Zaterdag 25 mei wordt in Kollumerzwaag de kampioenswedstrijd gespeeld Friese Boys MO13-1 tegen MKV MO13-1 om 12.00 uur.
Webshop
Webshop Friese Boys
Agenda
Volledige agenda