Verslag Friese Boys JO9-1 zaterdag 6 oktober 2018

Kollumerzwaag– Nadat we het seizoen startten in de 3e klasse werd het nu al de hoogste tijd om het hogerop te zoeken. Vandaag speelde de JO9-1 de eerste wedstrijd in de 2e klasse. Kootstertille was de tegenstander.

Het was in het begin even wennen aan de weerstand die de jongens van Kootstertille boden. Met een beetje geluk kwam Friese Boys op een 1-0 voorsprong door Zaya, maar Kootstertille wist al snel de 1-1 te maken. Gelukkig werd Friese Boys op tijd wakker en werd er goed gevoetbald. Na een overtreding op Ywer schoot Paul de 2-1 binnen. Nog voor rust maakte hij de 3-1 en 4-1. Na de ranja begon Friese Boys weer sterk en na goed passen van Amos, Thije, Tim, Ywer en Ruben scoorden Zaya en Paul binnen no-time nog een aantal keer. Met uitstekende reddingen van Wynand kwam de eindstand uit op 10-2. Scheidsrechter Bote constateerde na de wedstrijd toch enige zweetdruppels op de hoofden van Ruben en Thije, waardoor ook hij blij het veld verliet. Al met al hard gewerkt, grote klasse heren en dame dat jullie ook in de 2e klasse jullie mannetje staan!

Hoofdsponsor
JUM_fc_slogan kopie
Wijzigingen en afgelastingen
  • Zaterdag 22 juni oud Friese Boys – oud FC Groningen start 19.00 uur (entree gratis) onder leiding van scheidsrechter Bote Veenstra en assistenten Oetzen Wiegersma en Gosse Beerda. Na afloop, muziek met Johnny de Vries. Een ieder is van harte welkom op deze laatste voetbalavond van het seizoen 2018/2019.
Webshop
Webshop Friese Boys