Verslag Friese Boys JO9-2

Friese Boys JO9-2 delft het onderspit tegen Be Quick Dokkum

In een heerlijk voorjaarszonnetje mocht J09-2 thuis uitkomen tegen Be Quick uit Dokkum. De mannen (en vrouw) uit Kollumerzwaag kwamen maar moeilijk op gang en Be Quick hadden een aantal voetbalkanonnen meegenomen. Ondanks dat de verdediging erg goed hun best deden was er geen houden aan en gingen we de rust in met een stand van 0-5. In de tweede helft ging het verrassend genoeg een stuk beter in het veld. Er kwamen mooie aanvallen aan de kant van Friese boys en Karst wist nog een puntje te scoren. De 0 was van het scorebord. Ondanks een nederlaag van 1-9 hebben we in de tweede helft nog een mooi stukje voetbal gezien.