Verslag Friese Boys JO9 zaterdag 2 april 2022

JO9-2 maakt gelijkmaker in laatste minuut.

KOLLUMERZWAAG – Zaterdag 2 april mocht JO9-2 weer aantreden op de thuisbasis tegen Noordbergum JO9-1JM.

In de eerste helft waren opgesteld; Jesse als keeper, Silvan en Willem als spits, in het middenveld stond Ryan en de verdediging was in handen van Mark en Mike. Sven en Ezra stonden eerst op wissel en Nick kon niet meedoen vanwege een blessure.

In de eerste helft speelden de jongens van Friese Boys prima, maar de doelpunten bleven uit. De tegenpartij wist 3 keer het net van Friese Boys te vinden, waardoor we met 0-3 de pauze in gingen.

Leiders Sean en Eppie hebben tijdens de ranjapauze een peptalk gegeven, zodat de jongens van JO9-2 vol goede moed het veld weer konden betreden. Mike en Jesse hebben weer van shirtje geruild, zodat Jesse lekker kon voetballen en Mike het doel mocht bewaken.

Silvan wist Friese Boys van de nulstand af te halen. Hierna kwam het vertrouwen terug en lieten de boys mooier voetbal zien.
De tegenpartij wist nog een goal te maken, waardoor het 1-4 werd.
JO9-2 liet de kop niet hangen en gingen daarna vol in de aanval, met resultaat!
Willem maakte de 2-4, maar kort daarna ook de 3-4, met een mooie voorzet van Jesse.

Het bleef tot de laatste minuut erg spannend, Silvan schoot de 4-4 binnen kort daarna klonk het eindsignaal van scheidsrechter Hielke.

Tot slot kregen de jongens nog een snackje, deze werd gesponsord door Pake Willem.
We kunnen weer terugkijken op een spannende ochtend en een gezellig samenzijn in de kantine.

Volgende week mogen we om 9 uur weer thuis spelen, de tegenstander is dan FC Burgum JO9-2