Verslag Friese Boys MO13 – Stiens JO13-3

Wot in prachtige wedstryd fannemoarn fan de froulju van MO-13 Friese boys stjin Stiens JO13-3

De eerste helft eerst even wekker wurre en dan der fel stjin oan der wie in kans mar die wan eerst stjin halden troch de keeper mar helaas liet de keeper de bol los en rolde sa hun eigen doel ien dus 1-0 foar de froulju ja dan binne se gemotiveerd dus de 2-0 kaam en de 3-0 foar rust

Twadde helft zakten de froulju wot ien en dot merkten we ek de stjin partij scoorde 2 keer dus stie it 3-2

Mar use froulju her pakten hun wer en scoorden nog even de 4-2

Ol mei ol in prachtige wedstryd om te sjen. Ik har disse froulju foar it eerst coachst en it gie wol aardig goed. Bedankt voor it vertrouwen ien my 😊