Verslag VIOD JO15-1 – Friese Boys JO15-1 zaterdag 5 mei 2018

Na de nipte winst tegen De Westereen doet Friese Boys nog mee om de titel. Na 1 week vrij, moest Friese Boys aantreden tegen de talentenmeiden/jongens van VIOD. Voor de winterstop werd er nipt gewonnen met 3-2. Friese Boys speelde op een zonovergoten sportpark onder leiding van scheidsrechter Johannes.

In de beginfase was het even aftasten, maar al snel kwamen er kansen voor Friese Boys en binnen 10 minuten werd de score geopend toen Nick een splijtende pass gaf op de sprintende Yoran, in de kluts met keeper en verdediger kon Yoran de bal binnentikken 0-1. Friese Boys vergat daarna de kansen af te maken Marten, Klaas, Sieds en Yoran waren dichtbij, en in de slotfase kreeg VIOD ook kansen, gelukkig behield keeper Jelmer de nul. In de rust werden de puntjes op de i gezet. De opdracht was duidelijk in het warme weer, doelpunt maken en de wedstrijd in het slot gooien. Wederom was het Yoran die op assist van Nick de bal na een stijlvolle actie in de bovenhoek krulde 0-2. Friese Boys ging door en Yoran maakte zijn 3e uit een counter 0-3. VIOD speelde 1 op 1 en bij balbezit van Friese Boys werden dat kansen. Uit een corner van Nick kopte Niels 0-4 tegen de touwen. Het slotakkoord was van Yoran die een prima wedstrijd bekroonde met zijn 4e goal. Ropta Boys won ook hun wedstrijd met 5-0 van Buitenpost. Dat betekent dat Friese Boys op de 2e plaatst staat.

De wedstrijd tegen Ropta Boys van 16 mei wordt verplaatst, reden is dat Ropta Boys op 15 mei een bekerwedstrijd moet spelen.

Volgende wedstrijd
Friese Boys 1 - RWF 1
Datum: 26-05-2018
Wijzigingen en afgelastingen
  • Steun Friese Boys 1 om in de 4e klasse te blijven Zaterdag 19 mei zijn er jeugdspelers/senioren die de wedstrijd van De Sweach 1 – Friese Boys 1 willen zien, start 14.30 uur. Naar de Beetsterzwaag is een eind fietsen, we proberen een bus te regelen voor de supporters (jeugd en senioren). 4 busjes van 9 personen per bus. Busje1,2,3 vertrek 13.30 uur en busje 4 13.45 uur (na de wedstrijd van JO15-1) bij de kantine. Eigen bijdrage 0,00. Tot op heden 32 opgaves van leden. Opgave bij Hielke de Graaf 06-13563907. .
Webshop
Webshop Friese Boys
Sponsoren
Gommers Houtbouw
  • Barkmeijer Houthandel
  • Jorritsma Bouw
  • Bouw- en aannemersbedrijf Schotanus
Agenda
Volledige agenda