Verslagen 27 februari 2016

Friese Boys 2 – V en V 2                              1 – 0

Tegen de nummer laatst op de ranglijst pakten we in het laatste kwartier toch nog de overwinning. Die kwam tot stand dankzij een prachtige goal van Denny de Haan, die na een langdurige  blessure weer terug is. We begonnen sterk aan deze partij en het leek er op dat het een makkelijke overwinning zou worden. Maar alle aanvallen op het doel van V en V werden door slordigheden van onze kant en goed keeperswerk van de goalie teniet gedaan. Niet dat we veel te vrezen hadden van de tegenpartij in de eerste helft maar het blijft opletten als je zelf niet scoort en zo nu en dan een beetje slordig wordt in de verdediging. Dat we de rust ingingen met een 0 – 0 stand was niet de kwaliteit van Ven V maar onze zwakte in het afronden.

Na de thee gingen we op dezelfde voet verder met alleen het verschil dat V en V nu wel gevaarlijk voor onze goal verscheen maar met Auke in de goal hebben we een keeper die het zeer goed doet de laatste tijd en wel raad wist met de aanvallen van de tegenpartij. Zo sleepte de wedstrijd naar het einde en het leek er verdacht veel op dat het op een gelijkspel uit zou draaien, met kansjes aan beide kanten maar met aan beide kanten geen  speler die het net kon vinden. Toen de moe gestreden Jan prins aangaf wel gewisseld wilde worden, kwam de kans voor Denny om na lange tijd afwezig te zijn geweest, weer een kwartiertje te spelen. En dat juist Danny (hij zei van te voren al dat als hij er in kwam ,hij zou scoren) het winnende doelpunt maakte, was mooi voor Danny en natuurlijk ook voor ons. Het doelpunt was overigens van grote klasse en schoonheid(lob over de keeper).Dat de drie punten thuis bleven was wel verdient maar wat maken we het ons soms onnodig moeilijk. Wederom een overwinning jongens, gefeliciteerd. Volgende week naar Ropta Boys, dan zal er uit een ander vaatje getapt moeten worden om een goed resultaat mee naar huis te nemen.

Doelpuntenmaker: Denny de Haan

Hoofdsponsor
JUM_fc_slogan kopie
Volgende wedstrijd
Friese Boys 1 - Ropta Boys 1
Datum: 03-12-2022
Wijzigingen en afgelastingen
  • Zaterdag 3 december rad van …. vanaf 18.00 uur in de kantine, prijzen van Melle Prins, Smedema Poeliersbedrijf, bakkerij Van der Bijl.
  • Onder het kopje programma staan de wedstrijden van de maanden oktober tot en met december 2022
  • Spelregels alle categorieën zijn te vinden onder kopje Programma.
Webshop
Webshop Friese Boys
Agenda
Volledige agenda