Verslagen Friese Boys JO7 zaterdag 21 september 2019

Wijnjewoude, 21 september 2019

Vandaag was een spannende dag voor de jongens en meiden van de JO7 van Friese Boys. Ze speelden vandaag hun eerste toernooi op de velden van ODV te Wijnjewoude. Ze troffen het met het weer frisjes was het wel maar het zonnetje was rijkelijk aanwezig!

Het team bestond vandaag uit:

Ype

Jesse

Sjieuwke

Mindert

Thymen

Ezra

Vandaag waren helaas niet mee :

Marc

Femme

Afke

Benjamin

De eerste wedstrijd begon om 9 uur en ze gingen er meteen vol in. Er werden een paar mooie acties gemaakt maar ondanks dat ze erg hun best hebben gedaan werd de eerste wedstrijd verloren met

1-9. Het enige doelpunt van Friese Boys werd gemaakt door Sjieuwke.

Wedstrijd twee begon veel belovend tegen Waskemeer. Ook hier werd helaas verloren maar aan de inzet heeft het niet gelegen. De wedstrijd eindigde in 1-3 voor Waskemeer. Hier was de eer voor het doelpunt voor Friese Boys speler Jesse.

De laatste strijd werd geleverd tegen Oosterwolde na tien goals van Oosterwolde zijn we de tel kwijt geraakt maar uiteindelijk is het ongeveer 1-13 geworden voor Oosterwolde. Wel werd er nog een keer gescoord door Friese Boys speler Jesse met een mooie voorzet van Sjieuwke.

Ondanks dat ze veel ballen om de oren hebben gekregen stond plezier en sportiviteit voorop en hebben ze trots en met een prachtige ervaring rijker het veld verlaten.

Hoofdsponsor
JUM_fc_slogan kopie
Volgende wedstrijd
VVT - Friese Boys
Datum: 29-08-2020
Wijzigingen en afgelastingen
  • Spelregels alle categorie├źn zijn te vinden onder kopje Programma.
Webshop
Webshop Friese Boys