wedstrijdverslag JO7-2

Zaterdag 25 maart 2017

JO7-2

Op deze prachtige zonnige vroege zaterdagochtend stond voor de jongens de verste ‘away day’ tot nu toe op het programma, namelijk op het sportcomplex van GAVC in Grou. Leovardia had zich afgemeld, waardoor we vandaag maar 3 wedstrijden speelden. Jaimey was helaas ziek. Dat betekende dat we zonder wissels speelden, maar dat vonden de fanatieke jongens niet erg. Zij zijn allemaal topfit om de volle 10 minuten te spelen.

In de eerste wedstrijd waren de jongens  nog niet echt wakker en kregen ze de bal niet weg bij de eigen goal. Hier profiteerde Noordbergum optimaal van en ze wisten dan ook 3x te scoren. Na coachwerk van de ouders werd de wijze les geleerd om bij een doeltrap niet vlak voor de eigen goal in te schieten. De “Bergkamp”-goal van Ywer was voor de statistieken. Eindstand 3-1 verlies.

De tweede wedstrijd speelden we tegen de koploper GAVC. De jongens vochten voor elke bal en Ruben wist 2x prachtig te scoren. GAVC scoorde ook 2x en met kunst en vliegwerk werd er een gelijkspel uit gesleept. Hessel had in de gaten hoe snel de jongens van GAVC waren en bleef achterin hangen en bleek wederom een goeie stofzuiger. Op het moment dat we de goal al haast telden, stond Hessel er altijd nog om het doel leeg te houden. Eindstand: 2-2.

De laatste wedstrijd van de dag tegen Hardegarijp speelden we één van onze beste wedstrijden tot nu toe. Hardegarijp wist 2x te scoren , maar Thomas en Jelmer hadden het middenveld onder controle, en strooiden met steekpasses, waardoor onze spitsen Ywer en Ruben er vaak uit konden komen met als resultaat dat ze beide 2x het net vonden. Eindstand 4-2 winst.

Na drie van 4 toernooitjes staan we keurig op de tweede plaats en deze positie proberen we volgende week in het laatste toernooitje in deze poule vast te houden.

Hoofdsponsor
Mient Mulder
  • Barkmeijer
  • Boorsma van der Sluis
  • Muta Sport
Wijzigingen en afgelastingen
  • Onder het kopje programma staan de wedstrijden van de maanden november tot 1 januari 2024
  • Spelregels alle categorieën zijn te vinden onder kopje Programma.
Webshop
Webshop Friese Boys