wedstrijdverslagen JO7-2 d.d. 18 maart

Op deze koude zaterdag mochten de jongens aantreden in Noardburgum.

De eerste wedstrijd begon goed; tegen de jongens (en meisje) van vv Noordbergum speelden Thomas, Jelmer, Ruben, Ywer, Jaimey en Hessel een goede wedstrijd. Twee keer was Friese Boys trefzeker, eindstand 2-0 winst. Doelpuntenmaker: Ywer (2x).

GAVC troffen we als tweede. Een sterk team dat al heel goed naar elkaar overspeelt. Hessel wist een paar keer heel mooi de bal voor de voeten van de aanvallers weg te halen. Een laatste man voor de toekomst! Ruben probeerde het nog met een hele lange dribbel, maar wist niet te scoren. Ondanks het harde werken eindigde de wedstrijd in een 5-0 nederlaag.

Koploper Leovardia was de tegenstander in de derde wedstrijd. In het begin had de tegenstander overwicht, maar Friese Boys kon de wedstrijd naar zijn hand zetten. Iedereen speelde voor wat hij waard was. Thomas verstoorde een aantal keer het goede tikwerk van de jongens uit Leeuwarden en Jaimey wist de tegenstander goed uit het spel te halen. Ywer kon na twee mooie acties de doelpunten voor Friese Boys maken, waardoor de jongens er met een 2-1 winst vandoor gingen.

De laatste wedstrijd tegen Hardegarijp begonnen de jongens sterk. Al snel schoot Ywer tweemaal raak en dachten de jongens al aan een riante overwinning. Maar Hardegarijp herpakte zich en wist uiteindelijk nog vijf keer te scoren. In de slotfase maakte Jelmer bijna nog een derde doelpunt voor Friese Boys, maar na een mooie actie schoot hij net voorlangs. Eindstand: 5-2 verlies.

Groet Bonne

Hoofdsponsor
Mient Mulder
  • Barkmeijer
  • Boorsma van der Sluis
  • Muta Sport
Wijzigingen en afgelastingen
  • Onder het kopje programma staan de wedstrijden van de maanden november tot 1 januari 2024
  • Spelregels alle categorie├źn zijn te vinden onder kopje Programma.
Webshop
Webshop Friese Boys