Weed Free Service sponsor van Friese Boys JO11-3

KOLLUMERZWAAG- Begin maart zijn de eerste contacten tussen eigenaar Harry Kloosterman en de Sponsorcommissie van Friese Boys gelegd. Na een tweede gesprek werd afgesproken dat Weed Free Service Nederland een jeugdteam zou voorzien van nieuwe trainingspakken. Na een grote groei in het aantal jeugdelftallen van Friese Boys had de JO11-3 nog geen trainingspakken waardoor de keuze op dit team is gevallen.

Dat een mooi, groot en uniek bedrijf als Weed Free Service Nederland de jeugd van Friese Boys voorziet van nieuwe trainingspakken is natuurlijk fantastisch. Het milieuvriendelijke onkruidbestrijdingsbedrijf uit Kollum werkt o.a. voor de Provincie Fryslân, Staatsbosbeheer en it Fryske Gea. Daarnaast zijn er door heel Nederland  tal van gemeenten die gebruik maken van de diensten van Weed Free Service Nederland.

Het bedrijf richt zich vooral op het verdelgen van agressief groeiende planten zoals de reuzenberenklauw en de Japanse duizendknoop. Met de door Harry zelf ontwikkelde lans kunnen deze planten dankzij een juiste drukinstelling, temperatuur en werkwijze op een milieuvriendelijke manier worden vernietigd.  Maar ook uitheemse waterplanten kunnen nu met succes worden verdelgt dankzij een door Harry speciaal ontwikkelde boot.

Inmiddels heeft het 5-jarige bedrijf 16 werknemers in dienst en heeft het vestigingen in Kollum, Zeewolde en Hardenberg. Naast Nederland en België komen de aanvragen inmiddels uit een groot deel van Europa. Daarnaast is het materiaal nóg verder ontwikkeld, is het wagenpark  fors uitgebreid, staat er een prachtig pand en stromen de opdrachten binnen.

©Foto´s & Verslag: Sponsorcommissie Friese Boys

Hoofdsponsor
Mient Mulder
  • Barkmeijer
  • Boorsma van der Sluis
  • Muta Sport
Volgende wedstrijd
SC Veenwouden 1 - Friese Boys 1
Datum: 04-05-2024
Wijzigingen en afgelastingen
  • Onder het kopje programma staan de wedstrijden van de maanden november tot 1 januari 2024
  • Spelregels alle categorieën zijn te vinden onder kopje Programma.
Webshop
Webshop Friese Boys