Zeer geslaagde pubquiz bij Friese Boys

KOLLUMERZWAAG – Zaterdagavond was er een spectaculaire Pubquiz Friese Boys in de kantine van Friese Boys. Na vorig jaar de voetbalquiz te hebben georganiseerd was er deze avond de Pubquiz die wederom weer in handen was van de ondertussen ervaren ´showmaster´ Douwe Dam. Deze avond werd mede georganiseerd door de supportersvereniging van de club uit Kollumerzwaag.

De kantine was afgeladen vol en er deden 22 teams mee die streden om de felbegeerde titel. Uiteindelijk na diverse rondes was de finaleplek voor team 21 bereikt en zij moesten onderling uitmaken wie zich als grote winnaar mocht uitroepen.

In een spannende slotronde was Daniel Velstra te sterk voor de nummer twee Luther Klaver en Wietse van der Land die mooi 3e werd. Daniel kreeg de 1e prijs van hoofdsponsor Jumbo Kollum uit handen van Wietse de Graaf, de 2e prijs was voor Luther die een vleespakket van Groothandel W D Visser groenten en fruit uit Kollumerzwaag kreeg. Een boodschappenpakket van supermarkt Spar Kollumerzwaag van der Heide was uiteindelijk voor de nummer 3 Wietse.

Speciale dank gaat uit naar Tineke Mulder, Jan Luinstra, Jenco van der Land en Wesley Feenstra die zorgden voor de inwendige mens. Ook Wytske Hiemstra en Thea van der Land worden bedankt voor de muntverkoop, maar ook Wietse de Graaf en presentator Douwe Dam die deze succesvolle avond hebben georganiseerd. Na alle positieve reacties zal deze quiz zeker volgend jaar een vervolg krijgen.

Hoofdsponsor
JUM_fc_slogan kopie
Volgende wedstrijd
Suawoude 1 - Friese Boys 1
Datum: 25-05-2019
Wijzigingen en afgelastingen
  • De voorbereidingen voor de familiedag 8 juni zijn in volle gang. Deze dag is voor leden en NIET leden. Opgave is gedaan via de teams en ben je geen lid, dan kan je de aanmelding naar Jan Top of Hielke de Graaf sturen.
  • Zaterdag 25 mei wordt in Kollumerzwaag de kampioenswedstrijd gespeeld Friese Boys MO13-1 tegen MKV MO13-1 om 12.00 uur.
Webshop
Webshop Friese Boys
Agenda
Volledige agenda