AVG foto’s op De Saedkampe

AVG melding foto’s

Op het terrein van Friese Boys wordt door en voor Friese Boys beeldmateriaal vergaard ter verslaglegging en/of promotie van Friese Boys. Verslagen en beeldmateriaal (soms met namen) worden openbaar gemaakt op de website en op de facebookpagina van Friese Boys, en incidenteel op website en televisiekanaal RTV-NOF en/of Nieuwsblad van Noord-Oost Friesland.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het bestuur van Friese Boys: info@frieseboys.nl of via contactgegevens op de website www.frieseboys.nl.

Het komt ook voor dat bijvoorbeeld RTV-NOF foto’s maakt voor vrije nieuwsgaring. Deze foto’s komen meestal ook bij Friese Boys op de website. Friese Boys heeft geen invloed op en is niet aansprakelijk voor de manier waarop die foto’s openbaar worden gemaakt door RTV-NOF. Wij vertrouwen erop dat men terughoudend en zorgvuldig is met het plaatsen en delen van beeldmateriaal op televisie en internet.

Hoofdsponsor
JUM_fc_slogan kopie
Wijzigingen en afgelastingen
  • Zaterdag 22 juni oud Friese Boys – oud FC Groningen start 19.00 uur (entree gratis) onder leiding van scheidsrechter Bote Veenstra en assistenten Oetzen Wiegersma en Gosse Beerda. Na afloop, muziek met Johnny de Vries. Een ieder is van harte welkom op deze laatste voetbalavond van het seizoen 2018/2019.
Webshop
Webshop Friese Boys