Familiedag 2019

De JUMBO-Kollum Familiedag

Zaterdag 8 juni is het weer zo ver, de JUMBO-Kollum familiedag bij Friese Boys. De organisatie heeft er weer een prachtig programma van gemaakt. De jeugd begint de dag met een ontbijt welke door Gebr. Spoelstra Schilderwerken wordt gesponsord. Hierna gaat het mix-toernooi voor de jeugd los, de opgave hiervoor is nog open. Dus jeugd geef je z.s.m. op bij de leiders. De hele dag zijn er ook weer verschillende attracties neergezet waar de jeugd kosteloos gebruik van kan maken.

Na de middagpauze is het de beurt aan de senioren. Tot aan ’s middags 13:00 uur kan men zich opgeven voor de meer geoefenden of voor het recreatieve gedeelte van het mixtoernooi. De gehele dag is er genoeg vertier voor zowel de oudere als voor de jeugd. Het geheel wordt ook dit jaar weer afgesloten met live-muziek en een barbecue. Iedereen is weer welkom en hopelijk wordt het, net als de afgelopen jaren, weer een gezellige dag met de hele Frieseboys-familie.

Hoofdsponsor
JUM_fc_slogan kopie
Volgende wedstrijd
Suawoude 1 - Friese Boys 1
Datum: 25-05-2019
Wijzigingen en afgelastingen
  • De voorbereidingen voor de familiedag 8 juni zijn in volle gang. Deze dag is voor leden en NIET leden. Opgave is gedaan via de teams en ben je geen lid, dan kan je de aanmelding naar Jan Top of Hielke de Graaf sturen.
  • Zaterdag 25 mei wordt in Kollumerzwaag de kampioenswedstrijd gespeeld Friese Boys MO13-1 tegen MKV MO13-1 om 12.00 uur.
Webshop
Webshop Friese Boys
Agenda
Volledige agenda