Familiedag 2019

De JUMBO-Kollum Familiedag

Zaterdag 8 juni is het weer zo ver, de Jumbo Kollum familiedag bij Friese Boys. De organisatie heeft er weer een prachtig programma van gemaakt. De jeugd begint de dag met een ontbijt om 9.00 uur aanvang 8.50 uur welke door Gebroeders spoelstra schilders wordt gesponsord. Hierna gaat het mix-toernooi voor de jeugd om 9.30 uur los, de opgave hiervoor is nog open. Dus jeugd geef je z.s.m. op bij de leiders. De hele dag zijn er ook weer verschillende attracties neergezet waar de jeugd kosteloos gebruik van kan maken.

Na de middagpauze is het de beurt aan de senioren. Tot aan ’s middags 13:00 uur kan men zich opgeven voor de meer geoefenden of voor het recreatieve gedeelte van het mixtoernooi. Start 13.30 uur. De gehele dag is er genoeg vertier voor zowel de oudere (o.a. grote bak sjoelen) als voor de jeugd. Het geheel wordt ook dit jaar weer afgesloten met live-muziek en een barbecue. Iedereen is weer welkom en hopelijk wordt het, net als de afgelopen jaren, weer een gezellige dag met de hele Frieseboys-familie.

 

Hoofdsponsor
JUM_fc_slogan kopie
Wijzigingen en afgelastingen
  • Maandag 1 augustus 2022 19.30 uur start 75 jaar Friese Boys met ontvangst Riemer vd Velde/Jouke de Vries op het hoofdveld. Alle leden, sponsoren, supporters zijn welkom.
  • Onder het kopje programma staan de wedstrijden van de maanden augustus tot en met december 2022
  • Spelregels alle categorieën zijn te vinden onder kopje Programma.
Webshop
Webshop Friese Boys