Zeer geslaagd FIFA Playstationtoernooi Friese Boys

KOLLUMERZWAAG – Vrijdagavond was er een FIFA Playstation Toernooi voor de jeugd in de kantine van Friese Boys in Kollumerzwaag. Dit toernooi werd georganiseerd door de supportersvereniging van de club in samenwerking met WePlay Esports uit Amsterdam.

Doordat de supportersvereniging elk jaar de aardappel en uien verkoop op zich neemt is het mogelijk om o.a. dit toernooi en alle andere activiteiten voor de jeugd van Friese Boys te organiseren. Er deden dit jaar 40 kinderen mee met dit FIFA toernooi, de troost finale werd gespeeld tussen Jens Kempenaar en Luut Faber maar Jens won deze match en mocht de 3e plaats innemen. De finale werd gewonnen door Marwan Egeh door met 1-4 te winnen van mede finalist Nick de Graaf. De Organisatie kan terug kijken op een zeer geslaagde en sportieve FIFA avond.