Anjum JO9 – Friese Boys JO9 zaterdag 3 oktober 2020

Anjum JO9 – Friese Boys JO9 1-6 (0-4)
Anjum- Na een aantal goede trainingen waren de verwachtingen hoog. Helaas was er door de nieuwe Coronamaatregelen weinig publiek aanwezig en dat was een erg jammer na deze geweldige wedstrijd. Complimenten voor VV Anjum want ze hadden het prima geregeld vandaag.
Friese Boys begon sterk. Met de sterke keeper Fedde om de goal en centraal achterin de ras-verdediger Jorit en alleskunner Pieter stond het achterin als een huis. Het middenveld bestond uit de snelle Annet, kilometervreter Niels en de sterke Eline. In de spits stond powerman Youri. Vandaag begon de technische buitenspeler Jens samen met de vandaag zeer sterke Iris op de bank.
De eerste helft was een teamprestatie van formaat. Het overspelen en elkaar de bal gunnen was zeer goed. Samen vechten voor de bal waardoor bepaalde spelers de trekker konden overhalen. Er werd dan ook met een 0-4 voorsprong gerust door goals van Youri (assist Pieter), Pieter (Youri), Youri (Iris) en nog een keer Youri (Pieter).
Een veilige voorsprong zo leek het, zeker nadat Pieter (Annet) voor de 0-5 had gezorgd. Toch was er een sterke fase van Anjum en werd het 1-5. Maar het middenveld en de achterhoede namen de controle over de wedstrijd weer over waardoor Youri na een pass van Pieter de eindstand op 1-6 mocht zetten.
Hoofdsponsor
Mient Mulder
  • Barkmeijer
  • Boorsma van der Sluis
  • Muta Sport
Wijzigingen en afgelastingen
  • Onder het kopje programma staan de wedstrijden van de maanden november tot 1 januari 2024
  • Spelregels alle categorieën zijn te vinden onder kopje Programma.
Webshop
Webshop Friese Boys