Buitenpost JO11 – Friese Boys JO11-3

BUITENPOST- Vandaag de eerste wedstrijd voor de jongens van Jo11-3 tegen Buitenpost. We begonnen met de volgende spelers; Lennart Visser, Jarno van Kammen, Jesse Boorsma , Jesse Jan Smid, Wiebe Hansma, Fokke Smedema, Jitse de Vries, Sytse Haarsma. (afwezig Jan de Boer)

Na de aftrap werd duidelijk dat we nog een beetje wennen moeten. Nieuwe spelers in het team, dus even aftasten wat we kunnen en waar we moeten staan.

Al met al konden we het vandaag niet maken en moesten we genoegen nemen met een verliespotje. Maar dat is niet erg, want er was veel positiviteit te  zien en zo nu en dan werd er goed overgespeeld. Helaas viel onze keeper Lennart uit met een blessure en Sytse nam het over.

Jitse maakte vandaag het enige doelpunt van Fries Boys na een mooie solo. We hebben vandaag verloren maar ook een goede tegengoal, tegen een tegenstander die iets te groot voor ons was.

We kunnen nog twee keer oefenen voor de competitie begint en de leiders en trainers zullen alles doen om ze klaar te stomen.

©Verslag: Bouke Haarsma.

©Foto´s: Erik Visser.

Hoofdsponsor
Mient Mulder
  • Barkmeijer
  • Boorsma van der Sluis
  • Muta Sport
Wijzigingen en afgelastingen
  • Onder het kopje programma staan de wedstrijden van de maanden november tot 1 januari 2024
  • Spelregels alle categorieën zijn te vinden onder kopje Programma.
Webshop
Webshop Friese Boys