Friese Boys en de Poiesz-actie

๐‰๐ž๐ฎ๐ ๐ ๐ฌ๐ฉ๐จ๐ง๐ฌ๐จ๐ซ ๐š๐œ๐ญ๐ข๐ž ๐๐จ๐ข๐ž๐ฌ๐ณ ๐Ÿช™
Het jeugdbestuur van Friese Boys zet zich de komende weken in voor de jeugd sponsor actie van Poiesz de Westereen:
๐—”๐—ฎ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฏ๐—ฒ๐—ถ๐—ฒ๐—ป๐—ฎ๐—ฐ๐˜๐—ถ๐—ฒ ๐Ÿ“
Vrijdag 8 maart organiseert het jeugdbestuur de aardbeienactie. We gaan met de jeugd langs de deuren om aardbeien te verkopen. Jeugd en begeleiding worden vanaf 18:00 verwacht bij Friese Boys. Samen proberen we zoveel mogelijk aardbeien te verkopen om zoveel mogelijk Poiesz muntjes te verzamelen voor de jeugdteams. Er zijn 700 bakjes met aardbeien, dus we hopen op zoveel mogelijk hulp van spelers en leiders/trainers/ouders. Na afloop van de actie is er patat en frisdrank voor de helpers. Vele handen maken licht werk!
๐—”๐—ฎ๐—ป๐˜„๐—ฒ๐˜‡๐—ถ๐—ด ๐—ถ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜€๐˜‚๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ๐—บ๐—ฎ๐—ฟ๐—ธ๐˜ ๐Ÿ›’
Zaterdag 8 maart van 10:00 tot 15:00 zijn we aanwezig bij Poiesz de Westereen om zoveel mogelijk muntjes te verzamelen. Hierbij wordt er geprobeerd om onze spaarsprinter (aardbeien) te verkopen en wordt er een raad-maar-mee spel georganiseerd. Kom dus gezellig langs in de winkel om muntjes te sparen voor onze koker.
๐—–๐—น๐˜‚๐—ฏ๐˜„๐—ถ๐—ป๐—ป๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐˜€ ๐Ÿ†
Zoals bekend kan elk jeugdteam munten sparen voor zijn/haar team en deze inleveren bij de spaarwand in de kantine. Het team dat tot en met zondag 7 april binnen zijn/haar categorie de meeste muntjes verzamelt wint een prachtige prijs. In totaal zijn er 3 prijzen, voor elke categorie รฉรฉn prijs.
๐Œ๐Ž๐Ÿ๐ŸŽ, ๐‰๐Ž๐Ÿ๐Ÿ—, ๐‰๐Ž๐Ÿ๐Ÿ•, ๐‰๐Ž๐Ÿ๐Ÿ“, ๐‰๐Ž๐Ÿ๐Ÿ’, ๐‰๐Ž๐Ÿ๐Ÿ‘: Nog een verrassing, maar we kunnen al verklappen dat dit een mooie voetbalverrassing is.
๐‰๐Ž๐Ÿ๐Ÿ-๐Ÿ ๐ž๐ง ๐Ÿ, ๐‰๐Ž๐Ÿ๐Ÿ, ๐‰๐Ž๐Ÿ๐ŸŽ-๐Ÿ ๐ž๐ง ๐Ÿ: teamuitje naar zwembad de Welle in Drachten
๐“๐ž๐š๐ฆ๐ฌ ๐ฏ๐š๐ง ๐‰๐Ž๐Ÿ—, ๐‰๐Ž๐Ÿ– ๐ž๐ง ๐‰๐Ž๐Ÿ•: teamuitje naar sanjes safari.
Namens het jeugdbestuur heel erg bedankt voor de hulp en veel succes met sparen! Vergeet vooral niet om familie/vrienden en bekenden te vragen om hun muntjes in de koker van Friese Boys te doneren.

Hoofdsponsor
Mient Mulder
  • Barkmeijer
  • Boorsma van der Sluis
  • Muta Sport
Volgende wedstrijd
SC Veenwouden 1 - Friese Boys 1
Datum: 04-05-2024
Wijzigingen en afgelastingen
  • Onder het kopje programma staan de wedstrijden van de maanden november tot 1 januari 2024
  • Spelregels alle categorieรซn zijn te vinden onder kopje Programma.
Webshop
Webshop Friese Boys
Agenda
Volledige agenda