Friese Boys JO11-1 wint ook in Dokkum

Zaterdag 12 juni 2021 mocht Friese Boys JO11-1 in de tweede ronde van de Regiocup aantreden tegen c.s.v. Be Quick Dokkum JO11-1 in Dokkum.
Vandaag deed Michel, de nieuwe keeper, voor het eerst mee. Friese Boys ging voortvarend van start. Na twee doelpunten van Paul en Amos raakte het spel er wat uit. Een mooie redding van Michel zorgde ervoor dat het doel nog even schoon beleef. Zaya verruimde later de voorsprong tot 0-3. Net voor rust kwam Be Quick nog terug tot 1-3.
Na de rust verruilde Michel de goal voor het veld en kwam Wynand op goal. Voetballend liep het niet lekker bij Friese Boys vandaag. De verdediging, met Tim, Amos, Thije, Jelmer en Thomas had het druk. Maar door hard werken van iedereen en werd ook vandaag de winst binnengesleept. Paul wist twee keer te scoren, onder andere na een mooie actie van Ywer. Be Quick werd steeds gevaarlijker en scoorde nog twee keer deze helft. Michel tikte de 6e goal voor Friese Boys binnen. Eindstand: 3-6 en nog ongeslagen in de Regiocup.