Friese Boys JO11 zaterdag 5 juni 2021

Winst voor Friese Boys JO11-1 tegen Buitenpost JO11-1
Na heel wat maanden verplichte coronarust was het vandaag, zaterdag 5 juni 2021, dan eindelijk weer zover dat de grasmat betreden mocht worden.
De voltallige selectie (Wynand, Amos, Zaya, Thije, Tim, Jelmer, Thomas, Paul, Ywer en Jelmer) trad in de stromende regen aan tegen een geduchte tegenstander. Het was even wennen in het begin, maar al snel kwam de doelpuntentrein van Friese Boys op gang. In de eerste helft scoorden ze 4x door Paul (2x), Amos en Thije. VV Buitenpost scoorde eenmaal. Ruststand 4-1.
Na de rust werd gingen de jongens en dame onverminderd door. Friese Boys speelde, op een paar rommelige fases na, mooi voetbal. Buitenpost wist nog tweemaal de bal achter doelman Wynand te krijgen. Paul scoorde nog drie keer, na fraaie acties van Ywer. Ook Zaya wist tweemaal te scoren en Ywer en Jelmer plusten het doelsaldo op naar 11. Door een eigen doelpunt werd de eindstand 11-4. Dit team heeft weer een mooie wedstrijd neergezet. Ontzettend fijn dat er in de slotfase van dit seizoen weer gevoetbald mag worden. Het plezier straalde er vandaag vanaf.