Friese Boys neemt afscheid van gewaardeerde Hoofdsponsor

Friese Boys neemt afscheid van gewaardeerde Hoofdsponsor

KOLLUMERZWAAG- Na een periode van 3 jaar neemt Gommers Houtbouw afscheid als hoofdsponsor van Friese Boys. In een periode waar de economie niet zo draaide als het afgelopen jaar, stapte Gommers toch in als hoofdsponsor. “Nu na 3 jaar is het tijd voor wat anders” aldus eigenaar Tjipco Gommers.

Het werd een periode met op sportief vlak hoogte en dieptepunten. Promotie en degradatie wisselden elkaar af in die drie jaar. Sportieve successen waren voor Tjipco ook niet het belangrijkste. Hij weet als geen ander dat een voetbalvereniging belangrijk is voor de leefbaarheid van een dorp en dat telde misschien wel zwaarder mee dan de sportieve successen.

Friese Boys is trots dat het deze jaren de naam van Gommers Houtbouw als hoofdsponsor mocht uitdragen. Een mooi en groot kwaliteitsbedrijf uit eigen dorp. Met veel houtbouwers in de regio zet Gommers Houtbouw altijd in op superieure kwaliteit en design.

Na een bezoekje van de sponsorcommissie van Friese Boys werd eigenaar Tjipco nogmaals bedankt voor zijn verdiensten voor de club. Het werd een lange en gezellige avond met als (onverwachte) uitkomst dat Gommers Houtbouw de komende jaren de A-jeugd van Friese Boys gaat sponsoren. “Het is voor de club belangrijk dat juist de jongens in deze leeftijdscategorie behouden blijven voor de club en misschien zit er de komende jaren wel een goede timmerman voor mij tussen”  sluit Tjipco lachend af.

Hoofdsponsor
Mient Mulder
  • Barkmeijer
  • Boorsma van der Sluis
  • Muta Sport
Wijzigingen en afgelastingen
  • Onder het kopje programma staan de wedstrijden van de maanden november tot 1 januari 2024
  • Spelregels alle categorieën zijn te vinden onder kopje Programma.
Webshop
Webshop Friese Boys