Grote Voetbal Friesland Club Aktie Friese Boys

Beste lezer, lid, sponsor en/of supporter van Friese Boys,

 

In deze moeilijke corona-tijden proberen we er met z’n allen ­het beste ervan te maken. Geen competitie en in beperkte mate trainen, de clubs hebben er allemaal mee te maken. Gevolg daarvan is dat de kantines gesloten zijn en de club dus ook geen kantineopbrengsten meer heeft.

Voetbal Friesland wil de voetbalclubs samen met u een hart onder de riem steken en daarom starten we met de Grote Voetbal Friesland Club Aktie, speciaal voor alle voetbalclubs in Friesland.

Uw club, Friese Boys, wil hieraan graag meedoen maar daarbij hebben we dus wel uw hulp nodig!

 

Hoe kunnen we elkaar helpen?

Alle leden van Friese Boys die in de periode van 10/11 tot en met 24/12 van dit jaar een jaarabonnement 2021 ( € 39,50 voor 10 edities ) afsluiten op Voetbal Friesland Magazine steunen hiermee automatisch hun club. Voetbal Friesland stort hiervan € 10 rechtstreeks over naar Friese Boys.

Daarnaast ontvangt elke nieuwe abonnee ook nog eens de november- en decembereditie van 2020 GRATIS in de bus! Als het minimale aantal van 30 nieuwe jaarabonnees binnen Friese Boys bereikt wordt zal er een Familie Fotoshoot t.w.v. € 99 ( Burt Sytsma Photography ) onder de nieuwe abonnees worden verloot.

Wilt u liever een korter abonnement? Geen enkel probleem! Voor € 19,75 ontvangt u de eerste 5 edities van 2021 en wordt de clubkas gespekt met € 5 voor elke nieuwe abonnee. U ontvangt dan alleen de decembereditie van 2020 GRATIS in de bus!

 

Hoe werkt het?

Indien u gebruik wilt maken van de Grote Voetbal Friesland Club Aktie Friese Boys gaat u naar https://voetbalfriesland.nl/form. U vult het aanvraagformulier in met uw gegevens met daarbij de clubnaam, maakt het abonnementsgeld over en klaar is Kees!

U een half jaar of een jaar een prachtig voetbalmagazine in de bus, de club een leuk bedrag en wij een nieuwe abonnee! Zo hebben we er allemaal wat aan!

 

Tip!

Voor de komende periode is een abonnement ook uitermate geschikt om als Sinterklaas- of Kerstcadeau weg te geven!

Hopelijk mogen we u als nieuwe abonnee welkom heten!

 

Met vriendelijke groet,

Het Voetbal Friesland Team

Hoofdsponsor
JUM_fc_slogan kopie
Wijzigingen en afgelastingen
  • Spelregels alle categorieën zijn te vinden onder kopje Programma.
Webshop
Webshop Friese Boys