NNRD sponsort scheidsrechters Friese Boys

KOLLUMERZWAAG – De Noord Nederlandse Reinigingsdienst (NNRD) wordt als goudsponsor partner van de scheidsrechters van Friese Boys. Na het eerste contact tussen commercieel manager Siebolt de Bruin, marketing communicatie Albert Bosscha van de NNRD en een tweetal leden van het PR-team van de voetbalclub werden ze uitgedaagd om met een speciaal voorstel te komen, passend bij het bedrijf en haar activiteiten. Zaterdag 1 oktober, bij de start van de week van de scheidsrechter, is het sponsorcontract getekend tussen de NNRD en Friese Boys.

De NNRD is een duurzame ondernemer. Duurzaam maar ook maatschappelijk betrokken met ook oog voor de sociale belangen in de maatschappij. Een sponsoring in de regio, gekoppeld aan een vrijwilligersgroep als de scheidsrechters, zou toch goed moeten vallen bij de commerciële afdeling van het bedrijf verwachtte het PR-team van Friese Boys. Een mooie bijkomstigheid is dat de talentvolle profscheidsrechter Jesse Rozendal werkzaam is binnen het bedrijf.

Een welbekende slogan ‘Zonder scheids geen voetbal’ is niet overdreven. Binnen de club wordt er van alles gefaciliteerd maar deze groep wordt nog wel eens vergeten en komt vaak in eigen kleding hun vrijwilligerstaak uitvoeren. Alle leiders, trainers, spelers en overige leden van de teams zijn bij Friese Boys voorzien van clubkleding. Door de NNRD partner van de scheidsrechters te maken kan ook deze groep een gesponsord tenue krijgen.

Op de foto v.l.n.r; Albert Bosscha, voorzitter Django Damsma en Siebolt de Bruin tekenen het 3-jarig contract wat de NNRD partner maakt van de scheidsrechters van Friese Boys.

Tekst: Erik Visser

Foto’s: Sake Beerstra

Hoofdsponsor
Mient Mulder
  • Barkmeijer
  • Boorsma van der Sluis
  • Muta Sport
Wijzigingen en afgelastingen
  • Onder het kopje programma staan de wedstrijden van de maanden november tot 1 januari 2024
  • Spelregels alle categorieën zijn te vinden onder kopje Programma.
Webshop
Webshop Friese Boys