Plaatsing 2de ring sponsorborden

Vandaag, 26 juni 2021, is de 2e ring voor bordsponsoren geplaatst. Friese Boys is trots en blij met hun sponsoren.
Deze groep is nog steeds groeiend. Er was geen plek meer voor nieuwe borden daarom is besloten voor een 2e ring. Gelukkig is er nu plek voor nieuwe sponsoren. Wilt u ook een bord bij Friese Boys voor weinig geld vraag dan de PR naar de mogelijkheden via een mail naar pr@frieseboys.nl
De frames voor de borden zijn gemaakt door Greydanus Staalbouw in Kollumerzwaag, terwijl er materieel en materiaal beschikbaar werd gesteld door de sponsoren G. van der Wal Houtbouw, Wietse de Graaf en bouwbedrijf Schotanus. De benodigde elektriciteit en water werd  geleverd door buurtgenoot van sportpark De Saedkampe, de familie Luinstra (Pip en Durkje).
De werkzaamheden werden door de de volgende vrijwilligers uitgevoerd: Jelle, Menno en Dirk Greydanus, Oetzen Wiegersma, Gosse Beerda,Theo Beerda, Ruben van der Meulen, Hendrik Leegstra, Ludo Bosma, Mient Mulder en Wietse de Graaf.
Friese Boys blijft ook in deze tijd bouwen aan de accommodatie om de beste omstandigheden voor de leden te creëren om hun geliefde sport voetbal te kunnen beoefenen.
Iedereen hartelijk dank voor zijn/haar inzet die deze stap mogelijk heeft gemaakt.
Hoofdsponsor
Mient Mulder
  • Barkmeijer
  • Boorsma van der Sluis
  • Muta Sport
Wijzigingen en afgelastingen
  • Onder het kopje programma staan de wedstrijden van de maanden november tot 1 januari 2024
  • Spelregels alle categorieën zijn te vinden onder kopje Programma.
Webshop
Webshop Friese Boys