Verslag Friese Boys 45+ dd 17 maart 2023

Uitslagen Friese Boys 45 +

De 1e ronde 45 plus in 2023 werd in Kollumerzwaag gespeeld. VCR was afwezig.Friese Boys trad aan met 9 spelers Gerwin van der Meulen, André Atema, Jitze Sikma, Wietse en Hielke de Graaf, Leo Boorsma, Piet de Boer, Lieuwe Jaring Feenstra en Sieger Swart. Coach Jan Kempenaar was afwezig om de trainingskampen in het buitenland te bekijken.

Friese Boys –  VVT               0-2

VVT kwam op voorsprong door een punter van Riemer Doornbosch. Daarna kregen Sieger en Leo voldoende kansen op de gelijkmaker, maar het vizier stond niet op scherp. In de slotfase scoorde VVT uit een corner.

 

Ropta Boys – Veenwouden   1-0

Friese Boys – Ropta Boys     1-0

Friese Boys speelde tegen de favoriet een uitstekende wedstrijd en Leo Boorsma werd matchwinner na een uitstekende pass van Wietse de Graaf. Als team werd de winst uit het vuur gesleept.

VVT – Veenwouden              0-1

Friese Boys – Veenwouden   0-2

Na 2 speelronden hadden alle teams 1 wedstrijd gewonnen. Friese Boys ging op jacht naar de winst, maar trof geen doel, want Veenwouden verdedigde met hart en ziel. Een paar uitvallen leverde helaas wel 2 goals op, ondanks een schitterende safe van Gerwin van der Meulen.

VVT – Ropta Boys                0-0

1          Veenwouden

2          VVT

3          Ropta Boys

4          Friese Boys

5          VCR

Een teleurstellende 1e ronde onder interim coach Hielke de Graaf. De volgende ronde wordt op vrijdag 31 maart bij VVT gespeeld.

Hoofdsponsor
Mient Mulder
  • Barkmeijer
  • Boorsma van der Sluis
  • Muta Sport
Wijzigingen en afgelastingen
  • Onder het kopje programma staan de wedstrijden van de maanden november tot 1 januari 2024
  • Spelregels alle categorieën zijn te vinden onder kopje Programma.
Webshop
Webshop Friese Boys