Verslag Friese Boys JO8-2

JO8-2 wint van VV Kollum

Donderdag 10 juni mocht het wedstrijdtenue weer uit de kast getrokken worden voor JO8-2. Om 18.00 uur werden Jesse, Sven, Mark, Silvan, Ryan,  Ezra, Willem en Mike verwacht in het zonnige Kollum. De boys hadden veel zin in dit oefen duel.  Het was al zolang geleden dat ze een andere vereniging als tegenstander hadden, dus ze waren erg enthousiast.
In de eerste helft werd er sterk gespeeld. Sven maakte de 0-1 met een geweldig afstandsschot. Daarna was Silvan in de aanval erg sterk en maakte de 0-2 en 0-3.
Voor de rust werden er ook nog twee doelpunten gescoord door de tegenpartij. Sven schoot Friese Boys met 2-4 de rustpauze in.

Na wat ranja te hebben gedronken ging dit team weer vol goede moed verder. Ryan wist tussen menig speler door te komen, maar schoot net naast. Helaas, maar een super goede aanval. Ezra wist het doel van de tegenstander daarna wel te bereiken en maakte de 2-5. VV Kollum wist ook nog een doelpunt te maken, 3-5.
Mark maakte het zesde doelpunt voor Friese Boys en er volgde nog een laatste tegengoal. Eindstand 4-6.
De keepers Jesse, Willem en Mike hebben elkaar vandaag goed afgewisseld.

We kunnen terug kijken op een geslaagd oefenduel, de jongens zijn erg vooruit gegaan. Op naar nog een paar mooie wedstrijden.

Verslag: Jannie Oevering